Η COROS ήλθε στην Ελλάδα τον Μάιο 2020!

Εισάγουμε όλα τα ρολόγια και τα αξεσουάρ COROS και είμαστε στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται για τα προιόντα μας εκτός απ’ όταν κι εμείς οι ίδιοι χαιρόμαστε τη φύση, προπονούμαστε ή συμμετέχουμε σε αγώνες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η COROS είναι μια εταιρεία τεχνολογίας αθλητικών επιδόσεων που βοηθά τους αθλητές να προπονούνται και να προετοιμάζονται για να είναι οι καλύτεροι. Για την COROS, τα πάντα έχουν να κάνουν με την ύπαιθρο, τα βουνά και έναν παθιασμένο ενεργό τρόπο ζωής.

Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα με καινοτόμο τεχνολογία για να παρέχουμε στους αθλητές αντοχής τα εργαλεία που βασίζονται στις πιο ακραίες συνθήκες του κόσμου. Στο επίκεντρο της COROS βρίσκεται η προηγμένη τεχνολογία μαζί με την αποτελεσματική και διαισθητική εμπειρία για τους χρήστες μας – όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν COROS, πρέπει να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και τελειοποιηθεί για αθλητές, από αθλητές.

Οι χρήστες μας!

Οι χρήστες της COROS έχουν πετύχει παγκόσμια ρεκόρ και έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο της γης, ωθώντας τα προϊόντα μας στα άκρα. Στην COROS, η δημιουργία και η καινοτομία δεν τελειώνουν ποτέ. Οι πελάτες μας, οι αθλητές κάνουν την COROS – γίνετε μέλος της κοινότητάς μας @COROS.gr στο Facebook και το Instagram.

Back to Top
Translate »