ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>

Το τρέξιμο σας οδηγεί από τους δρόμους, στα μονοπάτια, στα βουνά και πάλι πίσω; Δεν μένετε κολλημένοι ποτέ σε μια μόνο επιφάνεια ή σε ένα υψόμετρο για πολύ καιρό; Με όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του APEX, σε συνδυασμό με το πρόσθετο Pulse Oximeter (παλμικό οξύμετρο), Altitude Advisory (σύμβουλο υψόμετρου – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέτρηση απόδοσης υψόμετρου ξεκινώντας από 2.500 μέτρα και με βάση τις ωριαίες τιμές εγκλιματισμού, το ρολόι θα σας συμβουλεύσει εάν πρέπει να συνεχίσετε να ανεβαίνετε ή να γυρίσετε σε χαμηλότερο ύψος. Εάν κάνετε πολλαπλές προσεγγίσεις σε μεγάλο υψόμετρο, το ρολόι παρέχει αξιολογήσεις εγκλιματισμού ώστε να βλέπετε πόσο καλά προσαρμόζεται το σώμα σας) και τεχνολογία Touch Screen, το APEX Pro είναι το ακόμη πιο ευέλικτο ρολόι μας.

Δοκιμασμένο στα μονοπάτια, Εγκεκριμένο απο αθλητές!

Το πλαίσιο τιτανίου, η οθόνη από γυαλί Sapphire και η αδιάβροχη ανθεκτικότητα 100m παρέχουν απόλυτη ανθεκτικότητα. Με μόλις 59 γραμμάρια βάρος (μαζί με το λουράκι), μπορείτε να πάρετε το APEX Pro σε κάθε περιπέτεια που ονειρεύεστε.

Το APEX Pro προσφέρει 40 ώρες πλήρους ζωής μπαταρίας σε λειτουργία full GPS – αύξηση 14% σε σχέση με το APEX. Τώρα μπορείτε να τρέξετε τον επόμενο 100άρι αγώνα βουνού χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη λειτουργία σε Ultra Max.

Ένας οδηγός βουνού στον καρπό σας!

Με 24/7 παρακολούθηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα μέσω της λειτουργίας υψόμετρου (altitude mode), το APEX Pro μαζί με το VERTIX είναι τα μόνα ρολόγια που παρέχουν ωριαίες αξιολογήσεις εγκλιματισμού. Το ρολόι σας θα σας ενημερώσει πότε πρέπει να συνεχίσετε να ανεβαίνετε ή πότε πρέπει να επιστρέψετε σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Το Μαγικό Touch

Η COROS παρουσιάζει την τεχνολογία οθόνης αφής για πρώτη φορά στο APEX Pro. Με την οθόνη αφής παίρνουμε την ήδη εύχρηστη λειτουργικότητα του APEX και το κάνουμε ακόμη πιο εύκολο. Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής μαζί με τη διευρυμένη ψηφιακή οθόνη, μπορείτε να μετακινήσετε το κομμάτι πλοήγησης πάνω / κάτω, αριστερά / δεξιά και εύκολα μεγέθυνση και σμίκρυνση.

Λειτουργία Προπόνησης

Με τη λειτουργία προπόνησης COROS, μπορείτε να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε και ακόμη και να κατεβάσετε προπονήσεις από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές. 

Φωτίστε τον νυχτερινό ουρανό!

Νυχτερινή λειτουργία – Night Mode μια νέα λειτουργία που δίνει τη δυνατότητα να μένει τον ο οπίσθιος φωτισμός αναμμένος για όλη την νυχτερινή δραστηριότητα σας. Ένα φως αρκετά δυνατό ώστε τα μάτια σας να προσαρμόζονται και να διαβάζουν στο σκοτάδι, αλλά αρκετά αμυδρό για να διατηρείται η ανώτερη απόδοση της μπαταρίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας σας, ακόμη και αν αυτή θα διαρκέσει όλη τη νύχτα. Μην ανησυχείτε, απενεργοποιείται αυτόματα όταν τελειώσετε την προπόνηση ή κατά την ανατολή του ηλίου.

Μείνετε σε «τροχιά»

Ένα τυπικό κομμάτι στίβου είναι 400 μέτρα, οπότε γιατί οι συσκευές GPS δεν φαίνονται σωστά; Με τη νέα λειτουργία Track Run από την COROS, χρησιμοποιείται ένας ιδιοκτητικός αλγόριθμος για να βεβαιωθείτε ότι οι διαδρομές και οι προπονήσεις σας μετρώνται με ακρίβεια ανεξάρτητα από τη λωρίδα που θα επιλέξετε. Ξεχάστε τα προβλήματα που δημιουργούσαν τα ζιγκ-ζαγκ στο γήπεδο ή οι στροφές με έντονη γωνία, αντικαταστάθηκαν από τις ομαλές ευθείες και τις καμπύλες του κομματιού – όπως ακριβώς το τρέχετε.

Back to Top
Translate »