ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO>

Εξαιρετικά ανθεκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας

Με το APEX, θα έχετε ένα ρολόι που είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί πάνω και πέρα από την προπόνησή σας. Στη ρύθμιση UltraMax, η μπαταρία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διαρκέσει έως και 100 ώρες χρησιμοποιώντας GPS. Κατά τη χρήση της κανονικής λειτουργίας, η απόδοση θα είναι έως και 35 ώρες και η κανονική χρήση έως και 30 ημέρες.

Ενσωματωμένο Premium

Η μετάβαση από το χώρο εργασίας στην προπόνηση είναι εύκολη με την έξυπνη κατασκευή και σχεδιασμό του APEX. Με επιλογές φινιρίσματος, όπως κράμα τιτανίου και στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, παράλληλα με μια γυάλινη επιφάνεια από ζαφείρι για εξαιρετική προστασία, είστε προετοιμασμένοι για κάθε περιβάλλον!

Η απλότητα στα καλύτερα της

Η αλλαγή των οθονών και η χρήση συσκευών μπορεί να γίνει δύσκολη με τα παραδοσιακά κουμπιά, ειδικά στη μέση μιας προπόνησης. Με το digital dial, η πλοήγηση μεταξύ των οθονών και των διαφορετικών επιλογών γίνεται εύκολη για το APEX, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στα σημαντικά πράγματα, όπως η ολοκλήρωση της διαδρομής σας ή η προετοιμασία του επόμενου σετ σας.

Αποτελεσματικότητα προπόνησης χωρίς τραυματισμούς

Για να αποφευχθεί ο τραυματισμός, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την σωστή προπόνηση Μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τη συνολική προσπάθειά σας, κατανεμημένη σε επίπεδο αντοχής (0-100) και επίδραση προπόνησης (0-6). Έχετε κάνει υπερβολική προσπάθεια; Το COROS Trainer θα σας ενημερώσει ότι είναι ώρα να ξεκουραστείτε. Με βάση το επίπεδο προσπάθειας και το ιστορικό προπόνησης, θα μπορείτε στη συνέχεια να δείτε ένα προτεινόμενο παράθυρο αποκατάστασης πριν ξεκινήσετε την επόμενη δραστηριότητά σας.

Διαδρομή Πλοήγησης

Εξοπλισμένο με δυνατότητες παρακολούθησης και πλοήγησης, το APEX μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο σας όταν χρειάζεστε περισσότερες οδηγίες πλοήγησης. Οι διαδρομές μεταφορτώνονται και εμφανίζονται στο πλέγμα ως μονοπάτι απο κουκίδες με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατεύθυνση και το υψόμετρο και ειδοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην σωστή πορεία.

Με έξυπνο τρόπο εκμάθησης του διασκελισμού σας.

Παρουσιάζουμε τον έξυπνο αλγόριθμο διασκελισμού. Αυτός ο μοναδικός αλγόριθμος ενσωματώνει τη μηχανική μάθηση για να καταγράφει το προσωπικό σας εύρος κίνησης ενώ κινείστε. Αυτό θα δημιουργήσει το δικό σας μοντέλο διασκελισμού που θα χρησιμοποιηθεί όταν ασκήστε σε εσωτερικούς χώρους ή περιοχές με αδύναμο σήμα GPS (όπως σήραγγες).

Ο πλήρης οδηγός προπόνησης

Το COROS Trainer θα υπολογίσει την ένταση της άσκησής σου με τη μέθοδο αξιολόγησης της Αντιληπτής Προσπάθειας (perceived effort) και θα προτείνει έναν χρόνο για πλήρη ανάκαμψη

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Με τη λειτουργία προπόνησης COROS, μπορείτε να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε ακόμη και να κατεβάσετε προπονήσεις από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές. Δημιουργήστε τη δική σας προπόνηση στην εφαρμογή COROS για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι ή προπόνηση δύναμης χωρίς περιορισμούς. Επιλέξτε από περισσότερες από 200+ προφορτωμένες ασκήσεις για να δημιουργήσετε την ιδανική προπόνηση ενδυνάμωσης. Μοιραστείτε τις προπονήσεις σας με φίλους και συναθλητές σας μέσω μηνυμάτων, email, κοινωνικών μέσων ή ακόμη και απευθείας στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR. Τέλος, ακολουθήστε επιλεγμένες προπονήσεις από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές κατεβάζοντας τις από το coros.com απευθείας στο ρολόι σας. Με τη νέα λειτουργία προπόνησης, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι πλέον πολύ εφικτά.

Back to Top
Translate »