Είτε αγωνίζεστε σε τρίαθλο, τρέχετε μαραθώνιο είτε κολυμπάτε, δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για την αθλητική σας απόδοση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το COROS PACE για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους αθλητικούς στόχους σας, ένα βήμα παραπέρα. Το PACE έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις μετρήσεις απόδοσης, όταν τις χρειάζεστε περισσότερο. Αυτό το premium, ελαφρύ ρολόι πολλαπλών σπορ GPS παρέχει προηγμένα στατιστικά στοιχεία για τις δραστηριότητες τρεξίματος, κολύμβησης και ποδηλασίας, ενώ ταυτόχρονα ξεπερνά τον ανταγωνισμό σχετικά με την αξιοπιστία.

Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι τα ογκώδη ρολόγια είναι πιο ακριβή, αλλά από τις δοκιμές μου, το PACE βρίσκεται εντός ακρίβειας 1% από πιστοποιημένες διαδρομές…”

– Dominic Grossman, Pro Ultra-Runner

Με απλά λόγια, το Coros Pace Multisport είναι το μακράς διαρκείας, απλό ρολόι GPS που δεν ήξερα ότι μου έλειπε. Λειτουργικό και πρακτικό, με ενσωματωμένο βαρόμετρο και παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρέχει οποιαδήποτε τρέχουσα μέτρηση που θα χρειαζόμουν ποτέ ακριβώς εκεί στον καρπό μου. “

– Derek Call, Runner’s World

Το PACE είναι ένα υπέροχο ρολόι για οποιονδήποτε δρομέα. Είναι πολύ ελαφρύ και συμπαγές. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εκπληκτική και περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε από ένα αθλητικό ρολόι.

– Eamon Hughes, Ultra-Runner

Ρολόι τρεξίματος GPS με ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού

Είτε αγωνίζεστε σε τριάθλο, τρέχετε μαραθώνιο είτε κολυμπάτε ελεύθερα, δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για την αθλητική σας απόδοση.

Γι ‘αυτό σχεδιάσαμε το COROS PACE για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους αθλητικούς στόχους σας, ένα βήμα παραπέρα.

Υπέροχος ελαφρύς σχεδιασμός ακριβείας με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στην κατηγορία του!

Δεν είναι συχνύ φαινόμενο ο συνδυασμός ελαφρού βάρους και μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας, το PACE έχει και τα δύο. Με ένα καινοτόμο σύστημα CPU σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση ισχύος, το PACE έχει 30 ημέρες διάρκεια μπαταρίας σε κανονική λειτουργία και έως και 25 ώρες σε λειτουργία σε Full GPS λειτουργία.

Αυτός ο ελαφρύς σχεδιασμός είναι το αποτέλεσμα του συνεχούς πάθους μας για καλύτερη τεχνολογία.

Ενσωματωμένος οπτικός αισθητήρας παρακολούθησης καρδιακών παλμών.

Το PACE διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα  καρδιακού ρυθμού που καταγράφει στοιχεία κατά την κολύμβηση, το ποδήλατο και το τρέξιμο. Με την εφαρμογή COROS, μπορείτε να επιλέξετε την ζώνη προπόνησης (training zone) προσαρμόζοντας τόσο τον αποθεματικό όσο και τον μέγιστο καρδιακό ρυθμό. Μαζί με την παροχή στατιστικών στοιχείων μετά την προπόνηση, το ρολόι θα επεξεργαστεί όλες αυτές τις πληροφορίες και θα παρέχει μέτρηση κατανάλωσης θερμίδων και τον χρόνο άσκησης  σε ζώνη έντασης.

Αναλύστε και βελτιώστε την απόδοσή σας

Με μετρήσεις δεδομένων, όπως ρυθμό, μήκος διασκελισμού, ρυθμό, ρυθμό διαδρομής και SWOLF – οι μοναδικοί μας αλγόριθμοι θα μετρήσουν με ακρίβεια την τεχνική σας. Δίνοντας σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποδώσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Αυτός ο ελαφρύς σχεδιασμός είναι το αποτέλεσμα του συνεχούς πάθους μας για καλύτερη τεχνολογία.

Εξαιρετικό και ανθεκτικό λουράκι ρολογιού.

Κάθε μέρος του ρολογιού έχει σημασία. Επιλέξαμε το καλύτερο υλικό για να χτίσουμε το λουράκι ρολογιού που βοηθά τον αισθητήρα καρδιακών παλμών να παρέχει ακριβείς μετρήσεις. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε το λουράκι επιλογής σας που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Τα πιο αξιόπιστα συστήματα εντόπισης τοποθεσίας

Οι δορυφόροι GPS, GLONASS και BDS θα συνεργαστούν για να εντοπίσουν γρήγορα τη θέση σας και να υπολογίσουν με ακρίβεια το υψόμετρο, ακόμη και σε δύσκολα σημεία (λόγω παρεμβολών, π.χ. δέντρα) εξωτερικών χώρων. Διασφαλίζει ότι όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να βασιστείτε στο ρολόι για να γνωρίζετε ακριβώς την τοποθεσία σας.

Τεχνολογία COROS UltraSync

Η τεχνολογία COROS UltraSync μειώνει τον μέσο χρόνο συγχρονισμού της εφαρμογής για κινητά στο μισό μετά την προπόνηση. Θα ξεχάσετε την εποχή που έπρεπε να περάσουν πολλά λεπτά κρατώντας το τηλέφωνό κοντά στο ρολόι σας, περιμένοντας να μεταφορτωθούν τα δεδομένα.

Έχετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς αισθητήρες; Με πλήρη συνδεσιμότητα ANT +, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές συμβατές με ANT +, όπως αισθητήρα  καρδιακών παλμών, ιμάντα στήθους, αισθητήρες ταχύτητας και ρυθμού ή μετρητή ισχύος για χρήση με τη δραστηριότητα ποδηλασίας εσωτερικού χώρου.

Με έξυπνο τρόπο εκμάθησης του διασκελισμού σας.

Παρουσιάζουμε τον έξυπνο αλγόριθμο διασκελισμού. Αυτός ο μοναδικός αλγόριθμος Stride ενσωματώνει τη μηχανική μάθηση για να καταγράφει το προσωπικό σας εύρος κίνησης ενώ κινείστε. Αυτό θα δημιουργήσει το δικό σας μοντέλο διασκελισμού που θα χρησιμοποιηθεί όταν ασκήστε σε εσωτερικούς χώρους ή περιοχές με αδύναμο σήμα GPS (όπως σήραγγες).

Back to Top
Translate »