Ένα ρολόι για το ύψος και το ύφος σας

Η περιπέτεια σας καλεί και χρειάζεστε ένα ρολόι που θα ανταποκρίνεται στις απατήσεις σας. Το VERTIX GPS Adventure Watch παρέχει τις δυνατότητες και την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε ακόμα και πιο απαιτητικές εξορμήσεις των ονείρων σας. Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η εξαιρετική ανθεκτικότητα και η υψομετρική βοήθεια βοηθούν το VERTIX να επιλέξει αν τα σχέδιά σας απαιτούν πεζοπορία στην αυλή ή σύνοδο κορυφής των Ιμαλαΐων, η επιλογή δική σας!

Ένα ρολόι για το ύψος και το ύφος σας

Η περιπέτεια σας καλεί και χρειάζεστε ένα ρολόι που θα ανταποκρίνεται στις απατήσεις σας. Το VERTIX GPS Adventure Watch παρέχει τις δυνατότητες και την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε ακόμα και πιο απαιτητικές εξορμήσεις των ονείρων σας. Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η εξαιρετική ανθεκτικότητα και η υψομετρική βοήθεια βοηθούν το VERTIX να επιλέξει αν τα σχέδιά σας απαιτούν πεζοπορία στην αυλή ή σύνοδο κορυφής των Ιμαλαΐων, η επιλογή δική σας!

Ανθεντικό και premium

Ελαφρύ σαν πούπουλο με αντιδιαβρωτική στεφάνη και κορώνα από τιτάνιο που επιδεικνύουν τη δέσμευσή μας για ανθεκτικότητα. Η ποιότητα του VERTIX σάς επιτρέπει να κατακτήσετε τις πιο ακραίες συνθήκες του κόσμου χωρίς να θυσιάσετε το στυλ σας.

Εξαιρετικά ανθετική οθόνη που δεν χαράζεται

Η γυάλινη οθόνη Sapphire με επίστρωση τύπου Diamond δίνει στο VERTIX την πιο ανθεκτική  οθόνη που υπάρχει.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιαδήποτε άλλο ρολόι GPS

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας ισχυρή για ανάβαση στην Πίνδο ή τερματισμό σε αγώνες υπεραποστάσεων τύπου όλα χωρίς φόρτιση.

45

45 ημέρες σε
τακτική χρήση

60

60 ώρες σε πλήρη
λειτουργία GPS

150

150 ώρες σε
UltraMax λειτουργία

Εξαιρετικά ελαφριά ανθεκτικότητα

Το VERTIX ζυγίζει μόλις 54 γραμμάρια (χωρίς το λουράκι), είναι το ελαφρύτερο ρολόι στην κατηγορία του.

Το VERTIX είναι το Sherpa σας

Με 24/7 παρακολούθηση οξυγόνου αίματος. 

Με 24/7 παρακολούθηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα μέσω της λειτουργίας υψόμετρου (altitude mode). Με τη λειτουργία υψόμετρου, το VERTIX είναι το μόνο ρολόι που παρέχει καθημερινή αξιολόγηση εγκλιματισμού που προτείνει πότε είναι ασφαλές να ανεβείτε ψηλότερα.

H κορυφαία απόδοση στον χώρο σε εξαιρετικά κρύες συνθήκες!

Λειτουργεί στους -20° C με κατανάλωση λιγότερο από 30% στην απόδοση της μπαταρίας. Το VERTIX διαρκεί 21 ώρες σε πλήρη λειτουργία GPS κάτω από ακραίες συνθήκες δοκιμών -30° C.

ΕΥΚΟΛΗ χρήση σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κατάσταση

Εντελώς νέα μηχανική ψηφιακή κλήση για έλεγχο με ένα δάχτυλο, ακόμη και με παχιά γάντια αναρρίχησης ή κάτω από το νερό

Παρακολουθήστε τη διαδρομή σας

Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής μαζί με τη διευρυμένη ψηφιακή κλήση, μπορείτε να μετακινήσετε το ίχνος πλοήγησης πάνω / κάτω, αριστερά / δεξιά και εύκολα μεγέθυνση και σμίκρυνση. Αυτή είναι μια εντελώς ανανεωμένη εμπειρία από την παραδοσιακή λειτουργία κουμπιών.

ΚΑΝΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Με τη λειτουργία προπόνησης COROS, μπορείτε να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε και ακόμη και να κατεβάσετε προπονήσεις από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές. Δημιουργήστε τη δική σας προπόνηση στην εφαρμογή COROS για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι ή προπόνηση (δύναμης) με βάρη χωρίς περιορισμούς. Επιλέξτε από 200+ προφορτωμένες ασκήσεις για να δημιουργήσετε την ιδανική σας προπόνηση ενδυνάμωσης. Μοιραστείτε τις προπονήσεις σας με φίλους και προπονητικούς συνεργάτες μέσω κειμένου, email, κοινωνικών μέσων ή ακόμη και απευθείας στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR. Τέλος, ακολουθήστε επιλεγμένες προπονήσεις από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές κατεβάζοντας τις εφαρμογές από το coros.com και στο ρολόι σας. Με τη νέα λειτουργία προπόνησης, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι πλέον πολύ εφικτά.

Φωτίστε τον νυχτερινό ουρανό!

Νυχτερινή λειτουργία – Night Mode μια νέα λειτουργία που δίνει τη δυνατότητα να μένει ο οπίσθιος φωτισμός αναμμένος για όλη την νυχτερινή δραστηριότητα σας. Ένα φως αρκετά δυνατό ώστε τα μάτια σας να προσαρμόζονται και να διαβάζουν στο σκοτάδι, αλλά αρκετά αμυδρό για να διατηρείται η ανώτερη απόδοση της μπαταρίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας σας, ακόμη και αν αυτή θα διαρκέσει όλη τη νύχτα. Μην ανησυχείτε, απενεργοποιείται αυτόματα όταν τελειώσετε την προπόνηση ή κατά την ανατολή του ηλίου.

Μείνετε σε «τροχιά»

Ένα τυπικό κομμάτι στίβου είναι 400 μέτρα, οπότε γιατί οι συσκευές GPS δεν φαίνονται σωστά; Με τη νέα λειτουργία Track Run από την COROS, χρησιμοποιείται ένας ιδιοκτητικός αλγόριθμος για να βεβαιωθείτε ότι οι διαδρομές και οι προπονήσεις σας μετρώνται με ακρίβεια ανεξάρτητα από τη λωρίδα που θα επιλέξετε. Ξεχάστε τα προβλήματα που δημιουργούσαν τα ζιγκ-ζαγκ στο γήπεδο ή οι στροφές με έντονη γωνία, αντικαταστάθηκαν από τις ομαλές ευθείες και τις καμπύλες του κομματιού – όπως ακριβώς το τρέχετε.

Ξεχωρίστε στο πλήθος

Η αποκλειστική στεφάνη από γαλάζιο τιτάνιο και η διάφανη οθόνη από ίνες δημιουργεί ένα ρολόι που είναι τόσο κομψό στον καρπό σας όσο και ισχυρό για την περιπέτειά σας.

Φτιαγμένο με φροντίδα

Ενώ είναι αρκετά ισχυρό για να χειριστεί τα σκληρότερα στοιχεία της μητέρας φύσης, το διαφανές πλαίσιο από ίνες συναρμολογείται στο χέρι για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Back to Top
Translate »